niedziela, 10 lipca 2016

Serniczki z patelni




Przepis:
250g sera twarogowego
1 jajko
1/2 budyniu waniliowego
5 g oleju kokosowego

Wszystkie składniki  dokładnie zblendować, smażyć 2 minuty z każdej strony.

9 komentarzy:

  1. Dziękuję za przepis, moje dzieciaki były dzisiaj zachwycone śniadaniem :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Super, bardzo się cieszę ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. a budyń to ugotowany czy proszek?

    OdpowiedzUsuń
  4. To samo pytanie, budyń ugotowany??

    OdpowiedzUsuń
  5. Witam 😀. Z podanych składników ile wychodzi serniczków?

    OdpowiedzUsuń
  6. Witam ��. Z podanych składników ile wychodzi serniczków?

    OdpowiedzUsuń
  7. Dzięki za ten przepis, moja mama takie robiła.

    OdpowiedzUsuń
  8. czy one są smażone na tym oleju, czy na suchej patelni?

    OdpowiedzUsuń